• On sale Flag
  • Kun online
  • På tilbud!
Vandspray forstøversæt til front intercooler sprøjter Vand- og olieradiatorer, understøtninger, kølesæt, blæsere og bakker

Vandspray forstøversæt til front intercooler sprøjter

149,00 €
Inkl. moms

Kit til forstøvning af kølevand på intercooler eller radiator bestående af tank, elektrisk pumpe, rør, forstøvere og komplet med alt nødvendigt.

Version
Antal
  Sendes inden for 12-25 dage
online only

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 review

View ratings
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
Pinterest
 

SIKRE, BEKRÆFTEDE BETALINGER

 

FRAGTNUMMER TIL ALLE BESTILLINGER

 

MON-fredagstøtte 10.00-12.30 15.00-18.00

Video

Nebulisatorsæt vandsprøjter til front intercooler sprøjter DET ER MULIGT AT VÆLGE TO VERSIONER FRA MENUEN, SOM KUN ER FORSKELLIGE I DE DETALJER, DER ER ANGIVET NEDENFOR:

Mål på plastbakken: 190mmx130mmx110mm

BASIS VERSION

  • BASISVERSIONEN inkluderer, udover pumpe, bakke og alt tilbehør, bakketilslutningsslangen som har en samlet længde på 3 meter og 4 DYSER MEDFØLGER.

TOP VERSION

  • TOPVERSIONEN, udover pumpen, bakken og alt tilbehør, inkluderer bakketilslutningsslangen, som har en samlet længde på 5 meter og 8 DYSER INKLUDERET, plus der medfølger et END-LEVEL FLYDENDE SÆT , der skal installeres uafhængigt ved at bore i bakke , så når vandet løber ud, vil det forhindre pumpen i at kunne fortsætte med at dreje.

Dette intercooler spray kit er komplet på alle måder, og det er tilrådeligt at aktivere det et par sekunder før, da det faktisk forstøver vandkapillæren på intercooler fronten, og dækker fint hele det berørte område og dermed giver dig mulighed for ikke at spilde alt vandet med det samme , men forstøv det hellere fint for at øge den latente damp af samme på selve intercooleren, desuden:

  • Komplet med anti-dryp system, som gør det muligt at lukke for vandgennemgangen, så snart den elektriske styring slutter, for at bevare vandet så meget som muligt og ikke spilde det på jorden.
  • Den medfølgende tank er på 1,5 liter med plastbakke og inkluderer en pumpe. Med virkelig kompakte dimensioner kan den installeres på ethvert sted, da det er bekvemt med et fastgørelsesbeslag og en relativ lukkehætte.
  • Det er muligt selvstændigt at skabe afstanden mellem de tilstedeværende forstøvere ved at skære det dedikerede rør over.
  • Intercooler-forstøverne kan adskille sig fra billederne eller videoerne, men de forstøver en aerosol perfekt og sætter altid let på.
  • Kit uden kontraindikationer og komplet med sikringsholderkontakt, sikring og tilhørende pumpe med maksimal absorption på 3-4 ampere.
  • Dette sæt er komplet med ProtoXide instruktioner og råd, selvom det faktisk er en simpel installation, transskriberet på italiensk og efter anmodning også på engelsk.
Name Value

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Bonjour

0 of 0 people found the following review helpful
Totale Valutazione: 0 1 2 3 4

J ai bien reçu le colis
Je voulais vraiment vous remercier pour votre gentillesse, votre professionnalisme et votre honnêteté
Vous êtes au top 
Merci pour tout