Zestaw z kołem zamachowym z super lekkiej stali ze wzmocnionym sprzęgłem z miedzi z dzwonkiem wykonanym z litego, z fonicznym kołem 60-2 do odczytu z czujnikiem oryginalnej jednostki sterującej i kontrolerów zawodów.
Zestaw Alfa 147 GTA 3200 V6 składający się z jednomasowego stalowego koła zamachowego i zestawu sprzęgła ze wzmocnioną tarczą dociskową oraz możliwością wyboru tarczy sprzęgła w oparciu o zastosowanie i moc, którą ma obsługiwać.
Jednomasowe stalowe koło zamachowe do wszystkich silników Opel Adam 1400 16v Turbo 150 KM z organicznym zespołem sprzęgła z amortyzacją (nie miedź) i wzmocnioną tarczą dociskową ProtoXide do 300 KM!
Jednomasowe stalowe koło zamachowe do wszystkich silników Fiat 500 0.9 105 TwinAir turbo i samochodów z organicznym zespołem sprzęgła hamulcowego (nie miedzianym) i wzmocnioną tarczą dociskową ProtoXide. Może być montowany we wszystkich 5-6-biegowych manualnych skrzyniach biegów.
Zestaw z jednomasowym kołem zamachowym PROTOXIDE w komplecie ze wzmocnioną tarczą dociskową Performance i tarczą sprzęgła ProtoXide. Do Volkswagena Golfa 8 i wszystkich podobnych silników takich jak Audi TT w wersjach silnikowych od 210 -220-230 i 245 KM.
Zestaw koła zamachowego ze specjalnej stali jednomasowej ze sprzęgłem z miedzianą tarczą i wzmocnioną tarczą dociskową. Może być montowany w pojazdach Doblo, Marea, Bravo, Multipla, Grande Punto z silnikami 1.9 8v JTD do zastosowań o mocy do i powyżej 300 KM
Alfa Romeo Giulietta 1600 - jednomasowe koło zamachowe o mocy 120 KM i zestaw wzmocnionego sprzęgła, który można montować we wszystkich wersjach z silnikiem 1600 i silnikiem 940C1000, manualną skrzynią biegów. W zestawie znajdują się specjalne śruby do koła zamachowego o wysokiej wytrzymałości, a oryginalne łożysko oporowe należy przesłać do nas w celu modyfikacji
Audi TT MK1 1800 20v Turbo 150 - 180 KM Zestaw jednomasowego koła zamachowego ze wzmocnionym sprzęgłem ProtoXide w komplecie ze wzmocnioną tarczą dociskową Sasch Performance i tarczą sprzęgła hamulca